Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Jonge talenten

Je staat aan het begin van je carrière en wilt ervaring opdoen, leren en ontdekken. Verbind je toekomst aan BlueTree door met ons de uitdaging aan te gaan! Dit doe je voor uiteenlopende opdrachtgevers met een unieke uitdagingen.

Voor je werkzaamheden schakel je met de experts uit ons team. Je kunt je goed inleven in de klant en weet met treffende analyses de klant te raken. Je krijgt energie van diepgaande analyses en het opzetten van connectors en datawarehouses.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij BlueTree draait het om de drie pijlers samenwerken, menselijkheid en expertise. Hierdoor is er oog voor jou talenten, sta je er als een team voor en blijf je elkaar uitdaging om next level te gaan. Wat kan er beter, sneller of fijner? Met het team bespreken en let's gooo!

Loopbaanontwikkeling

Goede (secundaire) voorwaarden

Leuke en professionele collega's

Uitdagende projecten

Ruimte voor eigen ontwikkeling

Specialiseren of verbreden

Verbind jouw toekomst met BlueTree

We zijn bij onze klanten continue op zoek naar verbeteringen, uitdagingen en om samen next level te gaan. Dat betekent ook pionieren en samen ontdekken wat het beste werkt. Dat betekent ook samen groeien en successen vieren! Samen met jou bouwen we aan innovatieve en technische oplossingen die een duurzame en cruciale rol spelen bij onze klanten.

Meet BlueTree

Wij zien bergen kansen voor bedrijven. Kansen binnen het MKB om slimmer te werken dankzij digitalisering. Want het loopt goed binnen het bedrijf, maar er zit nog meer in. Meer efficiëntie, meer overzicht en meer grip. Samen gaan we next level!

Open sollicitatie

We horen graag wie jij bent en hoe je een bijdrage kunt leveren aan BlueTree. Ook al voldoe je niet helemaal aan het profiel. Wie weet spreken we elkaar snel!

Ervaren talenten, Jonge talenten
36 - 40 uur
Lees meer
Bekijk alle vacatures

Wij stellen ons alvast voor

Remco Loof
Data Engineer
Ines Egberink
Content & design
Niek Raeimakers
Strategy Consultant / Partner