Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Studenten

Je volgt op dit moment een HBO of WO studie en bent op zoek naar de meest waardevolle invulling voor je stageperiode. Je wilt graag veel leren en wilt tijdens je stageperiode werken aan skills die je later zeker nodig zult hebben. Van het (basis) leren van programmeertalen tot het werkproces.

Je draait mee in ons team en sluit aan waar mogelijk. Behalve het voltooien van je stage, krijg je bij BlueTree zoveel meer. Je leert wat er nodig om bedrijven ├ęcht verder te helpen. Hoe je vanuit een verschillende invalshoeken een probleem kunt benaderen en samen tot het beste antwoord kunt komen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij BlueTree draait het om de drie pijlers samenwerken, menselijkheid en expertise. Hierdoor is er oog voor jou talenten, sta je er als een team voor en blijf je elkaar uitdaging om next level te gaan. Wat kan er beter, sneller of fijner? Met het team bespreken en let's gooo!

Leuke en professionele collega's

Werken voor mooie klanten

Ruimte voor eigen ontwikkeling

Verbind jouw toekomst met BlueTree

We zijn bij onze klanten continue op zoek naar verbeteringen, uitdagingen en om samen next level te gaan. Dat betekent ook pionieren en samen ontdekken wat het beste werkt. Dat betekent ook samen groeien en successen vieren! Samen met jou bouwen we aan innovatieve en technische oplossingen die een duurzame en cruciale rol spelen bij onze klanten.

Meet BlueTree

Wij zien bergen kansen voor bedrijven. Kansen binnen het MKB om slimmer te werken dankzij digitalisering. Want het loopt goed binnen het bedrijf, maar er zit nog meer in. Meer effici├źntie, meer overzicht en meer grip. Samen gaan we next level!

Stagiair Analytics & Data

Als stagiair sluit je aan bij een leergierig team die jou graag laat kennismaken met de wereld van BlueTree. Check de vacature voor meer info!

Studenten
36 - 40 uur
Lees meer
Bekijk alle vacatures

Wij stellen ons alvast voor

Jens Oude Rengerink
Business Analist / Partner
Remco Loof
Data Engineer