Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ervaren talenten

Je hebt al een bewezen trackrecord met IT en het werken met data. Maar je bent nog lang niet uitgeleerd. Je weet hoe je jouw kennis en talent kunt inzetten om impact te maken. Dit doe je voor uiteenlopende opdrachtgevers met een unieke uitdagingen.

Voor je werkzaamheden schakel je met de stakeholders van onze klanten. Je kunt je goed inleven in de klant en weet met treffende analyses de klant te raken. Je geniet van samenwerken en samen groeien. Hierdoor ben je staat om de klant van begin tot eind mee te nemen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij BlueTree draait het om de drie pijlers samenwerken, menselijkheid en expertise. Hierdoor is er oog voor jou talenten, sta je er als een team voor en blijf je elkaar uitdaging om next level te gaan. Wat kan er beter, sneller of fijner? Met het team bespreken en let's gooo!

Loopbaanontwikkeling

Goede (secundaire) voorwaarden

Leuke en professionele collega's

Verantwoordelijkheid voor je team

Werken voor mooie klanten

Uitdagende projecten

Verbind jouw toekomst met BlueTree

We zijn bij onze klanten continue op zoek naar verbeteringen, uitdagingen en om samen next level te gaan. Dat betekent ook pionieren en samen ontdekken wat het beste werkt. Dat betekent ook samen groeien en successen vieren! Samen met jou bouwen we aan innovatieve en technische oplossingen die een duurzame en cruciale rol spelen bij onze klanten.

Meet BlueTree

Wij zien bergen kansen voor bedrijven. Kansen binnen het MKB om slimmer te werken dankzij digitalisering. Want het loopt goed binnen het bedrijf, maar er zit nog meer in. Meer efficiƫntie, meer overzicht en meer grip. Samen gaan we next level!

Wij stellen ons alvast voor

Remco Loof
Data Engineer
Jens Oude Rengerink
Business Analist / Partner
Niek Raeimakers
Strategy Consultant / Partner
Eric Olijve
Finance Consultant / Partner

Let's connect

Ontdek of jij bij BlueTree past!